Japansk inspireret her stort fuglehus i granit

Eksklusivt stort fuglehus i granit lige her

Fuglehus i naturlig granit med smukt og eksklusivt design
Dette fuglehus er håndarbejdet i smuk, naturlig granit. Med rene linjer og lette buer, holder det sin asiatiske stil. Stort fuglehus i granit passer dog ind i alle haver, om så det er en traditionel japansk have, eller en helt almindelig dansk have. Både på den gængse græsplane står det flot, og det kan samtidig indarbejdes i et eksotisk landskab. Har man sans for havearkitektur, går dette stort fuglehus i granit flot med vand i bevægelse, farverige planter og træer.
Lige netop stort fuglehus i granit  er let anvendeligt i den rene granit og fremstå eksklusivt og elegant.
Foderbræt til fugle året rundt
Fuglehuset har indbygget foderbræt til fuglene, og foder kan lægges ud året rundt. Kombineret med et fuglebad, har man skabt meget indbydende omgivelser for de flyvske væsener. Man kan nyde godt af dem hele foråret frem til efteråret, og med en frodig have, er der også sandsynlighed for fuglereder. Om vinteren kan stort fuglehus i granit agere læ for de danske fugle, der ikke trækker syd på. Man får altså ikke kun et elegant indslag havens design, men trækker også naturen med indenfor. Fuglehuset giver mulighed for en helt ny fritidsbeskæftigelse som fuglekigger.

stort fuglehus i granit

Granit fuglehus til haven – Stort fuglehus i granit
– Højde: 130 cm.
– Vægt: 119 kg.
– Håndarbejdet i smuk, naturlig granit
– Velegnet til fuglefoder
– Kort leveringstid (max. 14 dage)
Nem rengøring og vedligeholdelse af stort fuglehus i granit.
Dette store fuglehus er let at holde ved lige, og holder sig flot i mange år uden meget arbejde. Materialet granit er nemt at rengøre, og snavs og foderrester er lette at få af. Modsat fuglehuse i træ, hvor rester kan sætte sig fast i revner og sprækker, sætter det sig ikke her. Fuglehuset kan rengøres enten med en haveslange, eller med en børste og lidt vand. Granitten slides desuden ikke lige så groft af vind og vejr, som træ, og det mister derfor heller ikke farve eller glans.
Nem og hurtig levering
Fuglehuset kan bestilles direkte fra www.kingbo.dk og vil blive leveret inden for 14 dage, men ofte uden leveringstid. Spar 7 % på dit køb ved at bruge denne rabatkode pry7jh#

Kingbos varer leveres af danske fragtmænd og leveres frit i hele Danmark.