Stort fuglebad 45 cm højt i granit frit leveret i danmark

Unikt stort fuglebad 45 cm rosa granit

Stort rundt fuglebad i granit med sokkel

Fuglebadet her i granit er et stort fuglebad som solsikke det er designet efter direkte inspiration fra den flotte, danske solsikke, og fremstillet i rå naturlig granit. Det runde fuglebad har et alsidigt design, og kan være havepynt i enhver dansk have. Om man allerede har sat haven op med blomsterbede og træer, eller holder sig til en ren græsplæne, kan fuglebadet bruges. Blomsterdesignet passer ind i bede sammen med levende blomster, men kan også være centrum. Et stort fuglebad som solsikkeer der  er rungt og et smukt blikfang i centrum i haven eller på terrassen:

– 45 cm. i diameter

– 35 kg. i vægt

Råpoleret, naturlig granit.

stort fuglebad

Rå granit er unik og nem kunst til haven – Stort fuglebad som solsikke

Det runde fuglebad er fremstillet af naturlig rosa granit og udhugget efter gamle teknikker indenfor stenhuggeri og lang erfaring med rå granit. Dette materiale tilfører noget personligt, da hvert stykke granit er unikt. Granit er et råt materiale, som formes af naturen, hvor det presses i undergrunden. Strukturen og farven er forskellig fra hvert stykke, selv om designet er det samme.
Stort fuglebad i rosa granit er samtidig nemt at vedligeholde, og fuglebadet kan nemt rengøres med en børste og lidt vand eller med en haveslange. Det bliver nemt at holde et stykke unikt kunst i sin have.

Køb billigt her stort fuglebad få sommerstemning ind med fuglene

Udover at fungerer som havepynt, er et fuglebad først og fremmest en særlig gave til fuglene i det fri. Stort fuglebad med høj sokkel, placeres nemt og godt i haven stort fuglebadet med vand, og havens fugle har nu et vandtrug og et forfriskende bad.
Tilføjer man et fuglehus og lidt fodder, har man et ideelt miljø, for at holde dyrelivet i haven, og fuglekvidder sommeren igennem. At bringe naturen tæt på, med mulighed for både at se og høre den, afstresser og giver den sommerstemning man trænger til efter kolde dage.

Fuglebadet kan bestilles fra Kingbo både via telefon, via mail eller i deres webshop. Brug rabatkoden fugl48E og få 5 % i rabat på det op dette fuglebad fra kingbo Varen fragtes for blot 45 kr til samme pris uanset hvor meget man bestiller.