Stearinlys med batteri designet af Philips smukke ledlys

verner 15. juni 2018 0
Stearinlys med batteri designet af Philips smukke ledlys

Stearinlys med batteri det smarte led stearinlys fra Philips

Smart kan være flere ting – det kan have med udseendet at gøre, men det kan også have med fornuft at gøre. Det er ikke særligt smart, at efterlade sig et gammeldags tændt stearinlys, når man forlader hjemmet. Tænk hvis det væltede, og man kom hjem til et hus, der står i flammer? Antallet af husbrande på grund af levende stearinlys koster hvert år globalt set milliarder af kroner, så det er på tide at skifte til et stearinlys med batteri. Med dette stearinlys, der kan vare mange år fremover, har du den perfekte gaveide til dig selv, eller til en du holder af. Eller du har gaveide til værten og værtinden. Disse stearinlys med fjernebetjening har en af vores kunder testet, kunden beretter at hun havde dem stående på et gravsted, og havde via fjernbetjeningen sat dem til at tænde en gang om dagen i 4 timer, og først efter 5 uger var batterierne, løbet tør for strøm. Du kan ved at klikke videre her, købe hele 3 stk Philips candle light med priser fra kun 350 kr.

Stearinlys med batteri Stearinlys med batteri

Billige stearinlys designet af Philips for bedste kvalitet.

Led-lysteknik er blevet udråbt til at være fremtiden med hensyn til belysning i hjemmet. Teknikken er energibesparende og lysets holdbarhed spænder over et langt længere tidsrum end normalt. Og sammenlignet med energibesparende elpærer tænder de med det samme. Denne teknologi er under hastig udvikling og lysdioderne bliver stadigt mere populære, hvilket fører til nedslag i prisen. Denne form for belysning er den mest energieffektive, og den er langtidsholdbar. Led lys bruger 90 % mindre energi end traditionelle former for belysning. Lysdioderne er virkeligt langtidsholdbare. De holder i 25 til 30 år, afhængigt af hvordan de anvendes. Tests har vist, at Led-teknikken fungere fint i lave temperaturer.

Vi præsenterer her et friskt alternativ til det klassiske levende stearinlys nemlig stearinlys med batteri.

Bemærk lysets tidløse skønhed og elegance. Det tidløse henter sin forklaring i at lyset både er et led lys på samme tid med, at det er støbt i stearin, der ikke antændes.Stearinlys med batteri med ægte stearin kan placeres næsten hvor som helst, hvor det klassiske levende stearinlys ikke kan. Uanset om det er i hjemmet, kontoret eller i det fri du vil holde en fest er der ingen problemer. Forestil dig en bryllupsfest med lys omkranset af et righoldigt sortiment af blomsterdekorationer. Holder du af at dekorere borde, kan du være absolut sikker på, at lysene aldrig vil forårsage en brand. Er du miljøbevidst er lyset svaret. Og hvad kunne være bedre til at tilføje dit soveværelse eller dit badeværelse en hyggelig og romantisk stemning. Alle elsker et autentisk stearinlys til højtiderne jul, nytår og påske. Og her er led stearinlys ingen undtagelse m.h.t. at skabe en stemning af højtid. Nyd skønheden i stearinlysets skær uden varme, ild eller røg. Levende lys er skadelige, fordi små røgpartikler hvirvles rundt når levende lys pustes ud. Partiklerne er sundhedsskadelige, og de kan være forklaringen på allergier. Stearinlys med batteri og ægte stearin er en fabelagtig flot måde til at forbedre dit hjems indeklima på. Det sunde alternativ til levende lys er især velegnet i hjem hvis beboere er plaget af sygdomme i luftvejene.Stearinlys med batteri absorberer ikke ilten fra rummet. Stearinlys med batteri er ideelt til plejehjem og andre institutioner, hvor levende lys ikke er tilladt pga. brandfaren. Det evigt bløde lysskær blinker realistisk fra toppen og bunden af det støbte stearin, smelter mirakuløst nok ikke over tid.

Bloklys som stearinlys med batteri i smukt design fra Philips

Ikke nok med at led stearinlys tilbyder sig som et unikt alternativ til rigtige stearinlys. Det har også en ekstra bekvemmelighed, fordi lysene er fjernbetjente. På den måde kan man enkelt vælge mellem forskellige indstillinger, så det der med at tænde og puste et levende lys ud blive afløst af et simpelt tryk på en knap. Det er her værd at bemærke at led stearinlys reagerer omgående med fuld styrke, når det aktiveres. Fjernbetjeningen indeholder en ’timer funktion’.

Leave A Response »