Gør bagning let med sprayfedt, og oprydningen nem som en leg

verner 4. juli 2018 0
Gør bagning let med sprayfedt, og oprydningen nem som en leg

Sprayfedt gør bagningen let, og oprydningen nem og hurtig.

Jeg elsker at bage, brød og kager. Men kærligheden for kagerne er den største. Der er intet bedre end at blande ingredienser, ændre lidt på originalopskriften, prøve nye smage og ellers bare slappe af i køkkenet med en god opskrift.

I dag valgte jeg at prøve at bage wienerbrød, for første gang nogensinde. Lidt vovet måske, for jeg havde inviteret gæster til eftermiddagskaffe. Jeg valgte at bage en chokoladetrekant. Jeg elsker denne skønne kage med to lag wienerbrød, med en lækker creme i midten og glasur på toppen.

Jeg fandt en opskrift og så gik jeg ellers i gang. Egentlig er jeg ikke særligt vild med dej, der skal rulles ud med kagerullen, men ingen vej uden om. Wienerbrød skal rulles, faktisk flere gange, med det resultat, at dejen hænger ofte i bordet.

Men nu har jeg fundet ud af, at sprayfedt kan hjælpe mig her. Ved at give køkkenbordet et lille lag af sprayfedt, inden jeg kommer mel og dejen på bordet, så er det nemt at få dejen til at slippe bordet igen. Så de tre gange min wienerbrødsdej skulle rulles ud, gav jeg bordet et lille let lag af sprayfedt, og den hang ikke i overhovedet.

Jeg bruger også sprayfedt på mine plader og forme, det gør at de færdige kager så let som ingenting slipper pladen eller formen. Det er dejligt nemt med sprayfedt, man skal ikke stå og fedte med en lille klat smør, der skal gnides rundt, og man kommer ikke ind i alle hjørnerne. Med sprayfedt er man helt sikker på, at hele formen og pladen bliver smurt jævnt.

Sprayfedt gør at ingen ting brændte fast, ingen lugt og ingen smag. Bageplader og forme rengøres let efter brug.

Det er slut med at smører plader og forme med smør – du sprayer du fedtet på, det sikre et jævn lag i hele formen.
Sprayfedt bruges af mange professionelle kokke og konditorer, prøv det selv nu hjemme hos dig selv.

Sprayfedt er den samme som de bruger på tv.

Sprayfedt giver et jævnt lag fedt på bageplader kageforme, fade m.m.

Sprayfedt er perfekte at smøre alle slags kageforme, brødforme, bageplader, bradepander, vaffeljern m.m. med.

Sprayfedt er fremstillet på 100 % vegetabilsk olie

En sprayfedt dåse kan bruges til mange forskellige formål, den kan også bruges som fedtstof ved pandestegning, eller til at sprøjte ned i gryden inden du skal lave sovs, så brænder saucen ikke fast i bunden af gryden.

Eller hvis du har køkkengrej der er famlede i farverne, så sprøjt fedt på det og det bliver blankt.
Så også i dag, gav jeg min plade sprayfedt inden jeg lade min chokoladetrekant på, og da den var færdig bagt, slap den let pladen så jeg kunne pynte kagen færdig.

Ganske stolt af mig selv – chokoladetrekanten blev rigtig vellykket og gæsterne var glade.

Leave A Response »